• A. Wennström Facebook

Painovärit

Serivärin painovärit ovat ympäristöystävällisiä ja vesipohjaisia. Ne ovat kotimaisia ja turvallisia käyttää.

P
eittopainovärimme (A4000 ja Print-K) sekoitetaan nyt uudella menetelmällä. Lopputuloksena on entistä parempi peittokyky ja vähemmän tukkeumia painokaaviossa.

A4000 

A4000 sarjan sävyt soveltuvat sekä synteettisten että luonnonkuituisten tekstiilien painantaan ja muuhun suoraan värikäsittelyyn. Työvälineinä voivat olla esim. silkkipainanta, sapluunatyöskentely tai ruisku- ja sivellinmaalaus. Värisarjan sävyt toimivat SMS-sävytysjärjestelmässä. Väripinta vaatii ilman apuainetta (fastener) 150°C lämpökäsittelyn uunissa, tunnelissa tai prässissä: 

Uuni tai tunneli 2-5 min / 150°C 
Prässi tai silitysrauta 2x20 s / 150-170°C 

A4000 Transparent kuultoväreillä painetut tekstiilit voidaan pestä max 60°C lämpötilassa koneellisesti tai käsin. 
A4000 Opaque peittoväreillä painetut tekstiilit voidaan pestä max 40°C lämpötilassa koneellisesti tai käsin. 
A4000 helmiäisväreillä painettaessa paras vaihtoehto on käsinpesu haaleassa vedessä. Konepesussa max 30°C lämpötila ja ehdottomasti hienopesuohjelma. 

   

A4000 PolyBag

A4000 PolyBag painoväreihin on lisätty 50% A4008P Fastener kiinnitysainetta. Väri voidaan lämpökäsitellä alhaisemmassa lämpötilassa (n. 70°C). PolyBag on siis hyvä vaihtoehto, jos painettava materiaali ei kestä korkeita lämpötiloja.


Print-K Painovärisarja 


Vesipohjainen tekstiilipainovärisarja luonnonkuiduille ja sekoitekuiduille. Lämpökäsittely painojäljen kuivuttua: 


Uuni tai tunneli 2-5 min / 145°C 

Prässi tai silitysrauta 2x10 s / 150°C 


Sävyjä voidaan muuttaa joko sekoittamalla sävyjä keskenään tai lisäämällä A-3001 Classic Painopastaa. Värin ohentamiseen: STO-10 ohenne. Pitkä säilytysikä suljetussa astiassa, viileässä ja auringolta suojatussa paikassa. Työvälineet pestään vedellä ja saippualla. 


Print-K kuultoväreillä painetut tekstiilit voidaan pestä max 60°C lämpötilassa koneellisesti tai käsin. 

Print-K Opaque peittoväreillä painetut tekstiilit voidaan pestä max 40°C lämpötilassa koneellisesti tai käsin. 


   
Huom. Kaikki painetut tekstiilit tulee pestä nurinpäin. Pesuaineen ei tulisi sisältää valkaisuaineita. 


A6000 AquaVinyl & PastaAquarelle 


A6000 AquaVinyl on silkkipainoväri pinnoitetulle ja maalatulle pinnalle, PVC- ja polystyrenmuoville, päällystetylle kartongille, maalatulle metalli- ja puupinnalle, PVC-koutatulle nailon- ja lasikuitupeitteelle, nahalle sekä kovakumipinnalle. Lisää lujuutta väriin saadaan LTC-kovettimella. 


A6000 PastaAquarelle on silkkipainoväri pinnoittamattoman kartongin ja serigrafiikan painantaan. Väri on kevyt painaa, se kuivuu nopeasti ja on helposti sävytettävissä kuultavaksi, peittäväksi tai opaaliksi.© A. Wennström Oy | Site Engine By Megative Tmi