• A. Wennström Facebook

Erikoispastat

T-519 Titaaninvalkoinen

Titanpohjainen akrylaattilateksi, jota voidaan ohentaa vedellä tai saostaa tarpeen mukaan A-1005 paksunnosaineella (konesekoitus). Väri on elastinen ja peittokykyinen. T-519 soveltuu sekoitettavaksi yhdessä T-522B värittömän pastan kanssa.


T-523 Lampunmusta

Syvä musta fondimaali tarpeisiisi silloin, kun muut mustat eivät riitä.


T-522B Väritön pasta

Vahvan sideainepitoisuuden omaava akrylaattipohjainen pasta voidaan ohentaa vedellä tai saostaa tarpeen mukaan A-1005 paksunnosaineella (konesekoitus). Pasta on pigmentoitavissa Serivärin PGM-pigmenttidis- persioilla tai sopivilla muilla vesiväridispersioilla. Peittokykyä ja opaalisuutta saadaan lisäämällä T-519 Titanvalkoista. 

 
ExpanDuro

ExpanDuro on luonnonvalkoinen tekstiilipinnasta n. 130°C lämmössä voimakkaasti kohoava pinta. Soveltuu erinomaisesti myös nk. "liukuestekuviointiin".

Mikäli ei tarvita erinomaista pesunkestoa, värillisen kohotuloksen voi saada aikaan myös kaksiväripainatuksena kahdella samanmuotoisella kaaviolla seuraavasti: painetaan Exp9001 lämpökohovärillä, jonka jälkeen kevyt välikuivatus. Tämän jälkeen painetaan halutulla värisävyllä A4000 värisarjasta. Lopuksi työ lämpökäsitellään n. 130-140°C lämpötilassa uunissa tai tunnelissa.© A. Wennström Oy | Site Engine By Megative Tmi