• A. Wennström Facebook

Öljyvahaliidut

Wennströmin öljyvahaliidut ovat korkealaatuisia ja runsaasti pigmenttejä sisältäviä väriliituja. Liidut ovat paperoituja ja niissä on 16 upeaa värisävyä. Öljyvahaliidut ovat vettähylkiviä ja niiden jälki on peittävä. Väripinnan voi helposti kiillottaa hankaamalla kevyesti pehmeällä paperilla tai kankaalla.

Öjlyvahaliituja on sekä 10 värin että 16 värin rasioissa.
Liitujen halkaisija on 10 mm ja niitä on 50 mm ja 90 mm pituisina.
Värisekoitus
Värejä voidaan piirtää päällekkäin ja peittää alle jäävä väri tai sekoittaa värejä keskenään, jolloin saadaan aikaan uusia sävyjä.
Raaputustekniikka
Väritetään alue ensin vaaleammalla värillä ja peitetään se tummemmalla. Raaputetaan tämän jälkeen pintaan haluttuja kuvioita esim. terävällä puutikulla.
Batiikkitekniikka
Paperille piirretään haluttu kuvio öljyvahaliidulla voimakkaasti väriä käyttäen. Tämän jälkeen maalataan joko vesi- tai peitevärillä ja peitetään piirretty kuvio. Liidulla piirretty jälki hylkii vettä ja kuvio jää näkyviin.Sormitekniikka
Paperille levitetään väriä ja tasoitetaan se sormella. Näin saadaan aikaan tasainen ja pehmeä jälki. Jos värittää voimakkaasti, voi valmiin työn kiillottaa sormella tai esim. pehmeällä kankaalla tai paperilla. Kiillota väri kerrallaan vaaleasta tummempaan. Tämän jälkeen värit eivät enää sekoitu toisiinsa.


Tallenna tiedosto:

Lataa tästä esite

© A. Wennström Oy | Site Engine By Megative Tmi